Košík (0)
Zatvoriť
-
VINCE Špaldová celozrnná múka hladká 1kg
Hodnotenie 0 z 52.45 €Špaldová celozrnná múka hladká 1kg VINCE
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Špaldovú celozrnnú múku môžete použiť namiesto pšeničnej múky do vašich obľúbených jedál. -
Ražná celozrnná múka hladká 1kg Vince
Hodnotenie 0 z 51.67 €Ražná celozrnná múka hladká 1kg Vince
Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť. Ražná múka celozrnná stredná bio (zaradenie podľa PK SR) hladká.
-
Trenčan Ražná celozrnná múka na kváskovanie 1000 g
Hodnotenie 0 z 51.53 €Ražná celozrnná múka na kváskovanie je zabalená v tyrkysovom obale. Má evokovať začiatok, štart, pretože práve tento druh múky je vhodný na prvé dni zakladania kvásku. Bublinkový lem vo vrchnej časti obalu len umocňuje jej hlavné použitie. Ražná celozrnná múka sa ďalej výborne hodí na prípravu štartéra na chlieb– či už celozrnnú ražnú tehličku alebo nadýchaný pšenično ražný chlieb s tmavšou striedkou. Nakoľko vďaka celozrnnosti obsahuje táto múka cenné látky, dodáva chlebíku veľa prospešného pre naše zdravie. Zloženie: ražná celozrnná múka Hmotnosť: 1kg Krajina: SR -
Trenčan Pšeničná chlebová múka na kváskovanie 1000 g
Hodnotenie 0 z 51.53 €Pšeničná chlebová múka na kváskovanie. Červený obal je zvolený esteticky- hodí sa krásne k hnedej (ražnej chlebovej múke). Pšeničná chlebová múka už svojím názvom naznačuje, že sa z nej pripravuje najmä chlieb. Jej enzymatická činnosť a vyšší obsah bielkovín nám ponúka nadýchanejšie cestá s väčšími okami (dierkami v striedke). Okrem chleba sa táto múka hodí na prípravu croissantov, focaccie, alebo talianskych šišiek bombolone. Zloženie: pšeničná chlebová múka Hmotnosť: 1kg Krajina: SR -
Trenčan Pšeničná hladká múka na kváskovanie 1000 g
Hodnotenie 0 z 51.53 €šeničná chlebová múka na kváskovanie. Červený obal je zvolený esteticky- hodí sa krásne k hnedej (ražnej chlebovej múke). Pšeničná chlebová múka už svojím názvom naznačuje, že sa z nej pripravuje najmä chlieb. Jej enzymatická činnosť a vyšší obsah bielkovín nám ponúka nadýchanejšie cestá s väčšími okami (dierkami v striedke). Okrem chleba sa táto múka hodí na prípravu croissantov, focaccie, alebo talianskych šišiek bombolone. Zloženie: pšeničná chlebová múka Hmotnosť: 1kg Krajina: SR -
Pšeničná polohrubá múka na kváskovanie 1kg Trenčan
Hodnotenie 0 z 51.53 €Pšeničná polohrubá múka na kváskovanie. Pre polohrubú múku je yvolená staroružová farba obalu, aby evokovala sladkosť pečenia našich starých mám. Teda pšeničná polohrubá múka Kváskovanie sa výborne hodí na sladké pečenie koláčov rôzneho druhu. Skvele sa s ňou pečú i slané veci, ako pagáče či pirohy. Zloženie: pšeničná hladká múka Hmotnosť: 1kg Krajina: SR -
Molino Cosma Manitoba 1 kg
Hodnotenie 0 z 52.08 €Popis produktu
Múka Manitoba je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít - croissantov, bagetiek či iných špecialít.Manitoba múka, známa ako "silná múka", obsahuje až 15% bielkovín a 3% vitálneho lepku, čo jej dodáva vysokú elasticitu a pružnosť. Ideálna na prípravu nadýchaného pečiva a dlhodobo čerstvého cesta. Vhodná na zlepšenie elasticity ostatných múk. Pôvod: Taliansko. Skladovanie: Suché a tmavé miesto.Vďaka vysokému obsahu bielkovín (až 15%) má vysokú nasiakavosť a označuje sa aj ako "silná múka". Obsahuje veľa lepku a navyše až 3% vitálneho lepku. Manitoba je vyhľadávaná mnohými pekármi vďaka jej elasticite a pružnej konzistencii. Využíva sa aj na zvýšenie elasticity ostatných múk. Cesto z Manitoby je nadýchané a vydrží dlhšie čerstvé než cesto z bežných múk. Tajomstvo múky Manitoba je v jej obsahu bielkovín a lepku. Lepok obsahuje gliadín a glutenín (75-95%), ktorý sa nachádza v endosperme zrna. Tento gliadín a glutenín sa nenachádza v klíčku či otrubách, preto celozrnná múka nedokáže nahradiť múku Manitoba. Gliadín je zodpovedný za pružnosť, glutenín za ťažnosť cesta. Múka Manitoba sa využíva na špeciálne pečenie - Panettone, Pandoro, Colomba, Bomboloni, ... Odporúča sa aj na prípravu francúzskych Baguette a indických Chapati. -
Antersdorfer kamutová múka celozrnná 1kg BIO
Hodnotenie 0 z 56.03 €Popis produktu
Zloženie: KAMUTOVÁ múka Khorasan* *z ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: mimo EU -
Molino Cosma múka na Pizzu 1 kg
Hodnotenie 0 z 51.53 €Pizza múka typ „0“ Molino Cosma 1 kg
MOLINO COSMA PIZZA múka 1kg Ideálna na prípravu talianskej PIZZE Skladujte na suchom a tmavom mieste. Môže obsahovať sójové bôby,sezam obsahuje glutén! Zloženie: pšeničná múka. Krajina pôvodu: Taliansko. Distribútor v SR: Erik Márton s.r.o.,Lehnice 97,Lehnice 93037 www.najtelo.com. Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku: Energia:1451kJ / 342kcal, Tuky:1g z toho nasýtené mastné kyseliny:0,1g, Sacharidy:71g z toho cukor:1,8g, Bielkoviny:11g, Soľ:0,g. Hmotnosť: 1kg. Tento produkt obsahuje max. 15,5%vlhkosti. Podlieha prírodzenému úbytku hmotnosti. Obsah soli je výlučne kvôli prirodzenému obsahu soli. Minimálna trvanlivosť do: vid hore na balení!